dom gjorde felen..

 Kolla på det här klippet innan du fortsätter läsa. 
Det är egentligen sjukt vad vi människor kan göra, och inte borde göra! 

 

Vi ska få ha det precis som vi vill, oavsett om det är fel eller inte, så ska alla acceptera det, det finns ingenting att säga emot det här, så är det bara, ingen ska någonsin kommentera dig och sänka dig!! INGEN I HELA VÄRDLEN! Det är förbjudet kan man säga, negativt kan få oss att bli någon helt annan, den kan sänka oss rejält & leda till döden.

Den här flickan upptäckte tidigt i sitt liv att något var som "fel", hon ville vara normal och hon försökte, men vad behöver man? Om inte några vid sidan om som hjälper en, men vid sidan om fanns inga sådana, det är helt tvärtom, det var dom som sänkte ner henne, kanske hennes förebild för att bli som dom dog ut, för om det där var normalt, vad är då andra alternativet?

 

Det här sker världen över, oavsett om det är natt hemma hos dig eller sol på andra sidan, det sker mer än oftast.

Jag tycker hela mänskligheten ska sluta sänka varandra, det finns ingen anledning till det här, det är bara ni som vill hata det man inte borde hata, ni skulle med må dåligt om vi gjorde samma sak mot er! Så sluta med det här, det är det enda jag ber er om, sluta tracka ner varandra, sluta tro att det är kul, inse allvaret och kom med positiva saker istället. Jag kan lova dig en sak att det kommer ge dig lyckan!

 

Och du som sitter där just nu, ja precis DU, Du som känner dig träffad, dö inte, lev istället. Prata med någon som du vet eller litar på som kan hjälpa dig, eller bara prata, det beror väl helt på vem du är, och hur mycket du har fått gå igenom, men jag tycker att direkt när man märker att man inte mår bra av något, då ska man ta tag i det, på vilket sätt, det väljer du! Det finns många sätt, Det finns Bris, vänner, kurator, mentorer, rektor, föräldrar, du kan ringa någon, du kan skicka brev, ja du kan göra en massa, och du, när det känns som hopplösast, ge då inte upp, för du är viktig, smart, rolig och bäst med! Ah du är allt det där och mycket mer! Så sitt inte där nu & lid, res dig upp och gå mot den dörr som hjälper dig, på vägen ditt kan man snubbla, men vad gör man? Man reser sig upp och ta tag i handtaget, vrider om den, och pratar. /Lycka till

 
inleddning: http://www.gurragillar.se/i-en-alternativ-varld/
Kommentarer
Dear säger:

Väldigt rörande video och bra skrivet!

Kolla gärna in min blogg om du vill, http://heydear.blogg.se

Svar: Åh tack för responsen! :)
Tack ska kolla :)
Erik Björkén

2014-04-11 | 13:04:19
Bloggadress: http://heydear.blogg.se
Veronica säger:

Väldigt bra skrivit av dig och gillade videon. :)

Svar: åå Tack så mycket :)
Erik Björkén

2014-06-23 | 20:33:17
Bloggadress: http://acinorev.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: