Can chicken!

Idag fick jag röja i köket, självklart blev det gott med, vilket jag faktiskt aldrig trodde, trodde faktiskt det skulle smaka okej, men det här var mer än okej, det var sjukt gott! Förutom såsen som ser jätte konstig ut, men när den fått svalna så såg det ut som en vanlig sås! 
 
Receptet tänkte jag faktiskt ge er med, för ni måste testa!
Jag gjorde i ugnen på 200 grader, går utmärkt, så istället lägger man bara allt över, och ölen hade vi inte med, trots att det faktiskt heter "Beer can chicken" men dels hade det blivit svårt i ugnen, dels så gillar jag mer smakan av örter än av öl.. Annars hade man kunnat grilla, men jag ville inte göra som Morberg ^^
Placera det på nåt sätt, jag gjorde på mitt sätt.
Kryddorna kan du kombinera till det du gillar, jag hittade varken Dragon eller Rosmarin, men som vanligt så passar de flesta örter! 
Väldigt enkelt! Det tog något över en timma, eftersom såsen ska göras med, häll först i såsen från kycklingen och tillsätt sedan créme fraiche eftersmak! Men gillar man fett som jag, så häll i hela burken ! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: